"

 На обкладинці травневого випуску журналу «Однокласник» - фото гурту Go-A Band, які представляли нашу країну на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення» та у підсумку посіли 5 місце! Інтерв’ю із засновником гурту Тарасом Шевченко шукайте на сторінках «Однокласника», а хіт «Шум» (до речі, Go-A Band перші на «Євробаченні» заспівали пісню повністю українською мовою!) слухайте за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=lqvzDkgok_g.

 ?В літературному додатку до журналу розміщено декілька оповідань про дивовижних істот нашої планети та про інші світи з нової збірки Володимира Арєнєва, яка незабаром вийде з друку у Видавничому домі «Києво-Могилянська Академія».

 Комікси – що це: книжки з картинками для розваги, жанр літератури, дитяче чтиво чи мистецтво, яке часто піднімає надзвичайно складні питання? Сподіваємось, інтерв’ю з організаторкою першого в Україні фестивалю Kyiv Comic Con Марією Шагурі про комікси, улюблених героїв DC та фестивальні будні зацікавить юнацтво.

 Зворушлива історія про підлітка з порушенням мовлення логопеда Олександра Козинця, фрагмент книги Анастасії Левкової «Спільна мова. Як народжуються і живуть слова» про слова-мігранти, огляд нових фільмів, розповідь про молодіжні субкультури soft girls та soft boys, поради від учасниць конференції «Досліджуй. Змінюй. Надихай.» щодо розвитку своїх здібностей та пошуку однодумців, тест «Ти – справжній лідер?», кросворд, гороскоп, постер з Селеною Гомес – цю та іншу інформацію ви знайдете під обкладинкою улюбленого журналу!

Читайте! Читайте самі, читайте разом з нами!!! До нової зустрічі!!!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено