Весняний настрій

Коли за вікном світить сонце, співають пташки, то доповнити атмосферу може лише хороша оптимістична книга. Рекомендуємо Вам книги з «весняним настроєм»!

 «Маленький принц» Антуан де Сент-Екзюпері

«Маленький принц»
Антуан де Сент-Екзюпері

«Дитяча» книга для дорослих, в якій відкривається справжнє бачення світу, а людина – символ мандрівника у Всесвіті, що шукає прихований сенс речей і власного життя. Ця казка про мужність і просту, мудрість дитячої душі, такі важливі «недитячі» поняття, як життя і смерть, любов і відповідальність, дружба і вірність.

Ця книга, як і весна, повертає у дитинство – тепле і квітуче. Як казав письменник, «адже дорослі спочатку були дітьми, лише мало хто з них про це пам'ятає».

Learn More
 «Весна» Р. Д. Кіплінг

«Весна»
Р. Д. Кіплінг

До класики відносять і частину «Весна» у Мауглі - Друга книга джунглів Р.Д. Кіплінга. Збірка розповідей про «людське дитинча» Мауглі та його друзів полонила серця мільйонів читачів. Мауглі, Балу, Багіра та Шер-Хан оживають на сторінках книги завдяки неймовірним ілюстраціям. Історія перетворюється на дивовижний фільм, що з першої сторінки запрошує читача у світ, де панують свої правила та закони, у неповторний світ джунглів!

Learn More
«Весняна книга» Ротраут Сузанна Бернер

«Весняна книга»
Ротраут Сузанна Бернер

Розповість про мешканців містечка та події, які з ними трапилися з приходом весни. Чудове ілюстроване видання для дітей, яке стало бестселером у багатьох країнах. Цю книгу в картинках можна читати діткам уже з пелюшок. Яскраві ілюстрації покажуть, як виглядають різні звірі, розслини та люди. Що особливого в кожному мешканці містечка, які традиції бувають навесні. А короткі веселі історії чудово доповнять весняний настрій.

Learn More
 «Казки дідуся Ґурама» Гурам Петріашвілі

«Казки дідуся Ґурама»
Гурам Петріашвілі

Ця незвичайна книга казок від дивовижного казкаря для усіх, хто залишається дітьми, хто не боїться мріяти і літати у снах. В одній книзі зібрано стільки мрій, стільки тепла та добра, стільки сподівань і віри, що здавалося, б ці розповіді можуть розігнати будь-яку темряву і стати жаданим промінчиком сонця. Кожна історія має свою мораль, й інколи, навіть, нагадує притчі з нотками фантазії та яскраво описаним сюжетом. Казки Ґурама Петріашвілі ніколи не здаватимуться поверхневими: в глибині сторінок ховається велика істина життя.

Learn More

"Зелені чари"
Зірки Мензатюк

Зірка Мензатюк  - письменниця-казкарка. На її думку, «немає тем, які для дитини будуть недоступними чи заскладними для розуміння. Дитяча література повинна готувати малюка до майбутнього, до дорослого життя. І робити це просто й грайливо. Дитину треба навчити не лише читати та писати, а й будувати стосунки, долати труднощі та невдачі, вміти бути щасливою…».

Learn More

"Наше відкриття"
Олег Буцень

Оповідання, що увійшли до весняної добірки Олега Буценя - правдиве. В ньому є щось нове, цікаве, воно чомусь повчає, від чогось застерігає. Кjжен його твір є лагідним і теплим, як материнська рука. У розділі «Солодкий дощ» з книги "Наше відкриття" зібрані казки-оповідання про природу. Діють у цих казках хоробрі муравлики, квіти, гриби — вся наша навколишня природа. Автор ніби закликає пильніше придивитися до їхнього життя: того, хто уважний, справді чекають несподівані й прекрасні відкриття.

Learn More
 «Березові сльози»

«Березові сльози»
Михайло Трайста

Цитата з оповідання: «Степанко з великим нетерпінням чекав середини березня - час, коли вони з дідусем щороку ходять до березового лісу збирати березовий сік. Саме в цю пору, коли бруньки ще не з'явилися, а береза вже жене «березові сльози», як називає їх дідусь, вони найцілющі..."

Learn More

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено