"

Черговий номер журналу «Однокласник» (№ 10/2021), як завжди, пропонує своїм шанувальникам багато цікавого: інтерв’ю з авторкою пісень, співачкою NAVKA (Мариною Тимофійчук) про її проєкт «Україна в піснях», розповідь про сайти-фіналісти Всеукраїнського конкурсу створення вебсайтів «Літературна візитка краю», цікаві відомості про летючі міст, таксі та автівку, коротеньку біографію норвезької співачки AURORA і текст її пісні «Насінина».

В літературному додатку до журналу – початок оповідання Дар’ї Строкач «Тіньовий ринок» про талановитого художника, який працює в музеї, а після роботи займається підробкою картин (оповідання посіло 3-тє місце на підлітковому літературному конкурсі «Антитвір», що відбувався влітку цього року в межах Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»!).

Бажаєте дізнатися, чиїм голосом розмовляють герої популярних корейських дорам? Огляд нових фільмів, безплатних ігор та новинок аніме, тест, кросворд, гороскоп, постер з фото Лі Джон Кі – цю та іншу інформацію ви знайдете під обкладинкою журналу!

А ще редакція часопису нагадує, що до 15 листопада включно триває конкурс оповідань «Моє фантастичне місто/село». Тож беріть участь у конкурсі і скористайтеся нагодою отримати в разі перемоги передплату на улюблений журнал «Однокласник» на 2022 рік!

 

 

Читайте! Читайте самі, читайте разом з нами!!!

До нової зустрічі!!!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено