"Осінь – час різних фестивалів, форумів, свят, де можна весело відпочити. Тож, любі друзі, скористайтеся нагодою разом з черговим номером журналу «ДЖМІЛЬ (Дослідження, Живопис, Музика і Література)» (№ 9/2021) відвідати книжковий фестиваль і станьте його учасником!

Уважно вивчайте мапу локацій фестивалю, долучайтесь до команди Джмелика і виконуйте захопливі завдання. Візьміть участь у казковій пригоді та конкурсі поетів, поспішіть на автограф-сесію українських письменників! Дізнайтесь цікаві факти про найдавніші книжки та способи їх виготовлення (яких ви могли не знати), помилуйтеся у різних куточках світу міськими скульптурами, які присвячені книгам та читанню, посидьте на лавочці біля пам’ятника поетові Карлосу Друммонду де Андраде у Бразилії.

А ще - домалюйте казку про море, потренуйтесь у написанні літер та поспівайте разом із ними. Навчіться надавати своїм книжкам швидку допомогу, потіште їх новенькими кумедними закладками; зробіть ляльку-мотанку з різнобарвного листя та природних матеріалів; уважно роздивіться яскравий килим народної майстрині Зої Давиденко; дізнайтеся про штучні супутники Землі; відвідайте психологічну вітальню і з’ясуйте, що таке агресія і як варто виражати свої емоції…

Наостанок прийміть в подарунок від Джмелика плакат з цікавими завданнями, які допоможуть навчитися отримувати задоволення від читання і стати свідомими та відданими читачами!

Ласкаво просимо до нашої бібліотеки! На вас чекає безліч неймовірно цікавих видань!

 

 

Читайте! Читайте самі, читайте разом з нами!!!

До нової зустрічі!!!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено