"До уваги юнацтва останній літній випуск улюбленого журналу «Однокласник» (№ 8)!

Цей номер, безперечно, зацікавить шанувальників творчості талановитого співака, автора пісень, учасника та переможця багатьох всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Ярослава Рогальського, інтерв’ю з яким розміщено на сторінках часопису.

Приверне увагу читачів і бесіда з молодим письменником у жанрі фентезі, лауреатом премії Олеся Гончара Назаром Муликом (прочитавши повну версію розмови з автором за QR-кодом, маєте можливість виграти книжки та екоторбу!).

В літературному додатку до журналу розміщено трохи містичне оповідання Ангеліни Гузій «Незнайомець із твоїх снів», яке посіло перше місце в підлітковому літературному конкурсі «Антитвір».

Ще одне інтерв’ю (цього разу з учасниками гурту TaRuta), подорож Хортицею, 6 найкращіх засобів заробити на косплеї, цікавинки про марафонський біг, огляд нових фільмів (і постер з фантастичного бойовика «Загін самогубців: місія навиліт»), читацькі рецензії фіналістів конкурсу «Читай-Пиши», гороскоп, тест, кросворд тощо чекають на шанувальників журналу.

«Однокласник» завжди дарує море емоцій!

 

 

Читайте! Читайте самі, читайте разом з нами!!!

До нової зустрічі!!!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено