В ЕТНО-майстерні Коло завжди незвичайна та навіть чарівна атмосфера. А всі присутні щоразу усміхнені, веселі та активні, на заходах ніхто ніколи просто не сидить, а завжди долучається до творчого процесу та дізнається багато цікавого про звичаї, традиції , прикмети нашого народу. Адже український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями. З давніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, святах, обрядах, фольклорі. Українські традиції пояснюють та обґрунтовують взаємини між людьми, між людьми і природою, духовну цінність кожної окремої людини, і народу взагалі.

Світовідчуття безпосередньо впливають на духову культуру народу. Народна творчість нерозривно зв’язана зі звичаями народу , тому вивчати їх завжди краще під час творчого процесу. Під час майстер-класу «На здоров’я» наші читачі не тільки виготовили гарний оберіг, а й дізналися про те, що кінь – символ багатства, могутності, швидкості, волі, вірності, сили, здоров’я й відданості. Здавна коней дуже шанували, адже їхня роль у господарстві та житті людини була неабиякою.

Та ознайомилися із значенням та походженням різних оберегів, зокрема підковою як оберегом будинку та поглибили свої знання у галузі декоративно-ужиткового мистецтва.

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено