Програма заходів книжкового фестивалю «Mariupol Openbook» виявилась дуже насиченою. Локації для дітей, підлітків, дорослих стали місцем зустрічі поціновувачів літератури з відомими письменниками та письменницями України, місцем творчого польоту фантазій та корисного проведення дозвілля. Читачі та бібліотекарі Донецької обласної бібліотеки для дітей зустрілися з авторкою книг, які завжди викликають жвавий інтерес у малечі та школярів – Лесею Ворониною. За дружньою бесідою непомітно сплив час. І гості зустрічі, й сама майстриня пера були у прекрасному настрої. Юні книголюби, дізнавшись від письменниці історію написання книжок, вже мріють про зустріч з її незвичайними літературними героями, які, подолавши всі негаразди, добігають щасливого кінця. А якщо не всі в змозі мати дома книжки улюбленої авторки – запрошуємо до Донецької обласної бібліотеки для дітей, де багато книжок надзвичайно доброї та талановитої Лесі Ворониної.

А ще Донецька обласна бібліотека для дітей поринула у children-простір "Книжкове місто", де для малюків та дітей шкільного віку працювали неймовірні творчі майданчики "BookLand". Бібліотечні фахівці яскраво та незабутньо провели майстер - класи: "Час читати" - виготовлення книжкової закладки, " Книжкові Каwai" -виготовлення книжкової закладки у техніці орігамі та майстер- клас "Я - люблю читати" - виготовлення книжкової закладки-відгуку.

Донецька обласна бібліотека для дітей – з нами завжди весело, пізнавально та затишно. Чекаємо на поціновувачів читання та розваг!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено