Доброго дня, наші любі читачі!


Ми запрошуємо вас прийняти участь у акції «Бестселер року-2021», у номінації «Осінній хіт». Вашій увазі представлені п’ять нових книг українських та зарубіжних письменників. Усі вони різні за жанром та дуже цікаві!

? І перша книга «Вісім днів із життя Бурундука», українського письменника Івана Андрусяка. Це повість про кумедні пригоди винахідливого хлопця на ім’я Івась Бондарук, якого однокласники обзивали Бурундуком. У школі, де вчився Івась була симпатична і розумна дівчинка, яка дуже сподобалась йому. І весь час він намагався справити на неї гарне враження…Це дуже надзвичайна та кумедна повість!

? Друга книга «Розбійник Пинтя у заклятому місті» українського письменника Олександра Гавроша. Це не просто роман, сповнений дивовижних пригод! Це перша в українській літературі казкова хроніка, заснована на реаліях українських народних казок карпатського регіону! Це запрошення в захопливу, сповнену небезпек мандрівку у Закрайсвіття, разом із шляхетним розбійником Пинтею, його новими друзями та ворогами.

? Третя книга – «Незвичайні пригоди та таємниці» українського письменника Анатолія Костецького. Збірка повістей – казок, захоплюючих та повчальних. Герої цих творів – школярі – опиняються у різних незвичайних ситуаціях, гідно виходити з яких їм допомагає дружба, сміливість та винахідливість!

? Четверта книга – «Пригоди кота Пуха-Золотовуса» українського письменника Миколая Михтодовича. Котові Пуху-Золотовусові – звичайному сільському котові з золотою вусинкою – судилася доля справжнього героя, якому доведеться пройти чимало неймовірних випробувань, побувати в далеких світах і стати рятівником своєї напівзабутої пробатьківщини Руданії…

? І п’ята книга «Естер і Мандрагор» - письменниці Софі Дьйоед. У школі чаклунок відповідальний день – відзначення найкращих учениць. Вперше вищу нагороду за допитливість вручають одній з них – Естер Фльордерер. І як заохочення - її відправляють в інший світ…Це добра та весела історія про дружбу й магію, про співчуття та взаємовиручку!


Приймайте участь у акції «Бестселер року - 2021», номінація «Осінній хіт». Читайте, пишіть, малюйте, робіть селфі з книгами та отримуйте смайлики для своїх улюблених книжок! Перемагайте! Книжки вже чекають на вас!

Please publish modules in offcanvas position.

Зворотній зв'язок

Зворотній зв'язок

Ваше повідомлення успішно відправлено